Вітаю Вас Гість!
Пт, 29.03.2024, 15:16
Укр    Русс                           Головна | Реєстрація | Вхід
 

 

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Погода

Погода в Україні

Дошка оголошень




Мапа міста



  
 

Наша кнопка







<A href="//zbarazh.ucoz.com">
<IMG src="//zbarazh.ucoz.com/
knopka.gif"
width="88" height="31" border="0"
 alt="Збараж -сайт міста"></a>



 
 
 
 

Реклама

Тут може бути Ваша реклама


Випадкове фото

Форма входу

Логін:
Пароль:
запам"ятати

Візитка

Основні дані
КраїнаУкраїна
РегіонТернопільська область
Район/міськрада  Збаразький район
Код КОАТУУ 6122410100
Засноване 
1211
Статус міста з 1939 року
Населення  
13 053
Площа 7 км²
Густота населення
 1880.84 осіб/км²
Поштові індекси 47300—47304
Телефонний код   
+380-3550
Координати    49°40′ пн. ш.; 25°46′ сх. д.
Водойма     Гнізна

   
Відстань
Найближча залізнична станціяЗбараж
    
До обл./респ. центру
 - залізницею  24 км
 - автошляхами  22 км

       
Міська влада
Адреса     47302, Тернопільська обл., м. Збараж, вул. Б. Хмельницького,

Календар

«  Червень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930




План замку




Головна » 2009 » Червень » 13 » Арт-клуб відкривали зі спущеними штанами
Арт-клуб відкривали зі спущеними штанами
23:04
Тернопільські гурти Nameless, Los Colorados та “ОрАндж” своїми виступами відкрили новий арт-клуб “Галич” у Збаражі.

Офіційне відкриття збаразького арт-клубу відбулося 11 червня, в четвер. Концерт було заплановано на 19.00, проте вже близько цієї години майже нікого ще не було.

- Ви будете єдині присутні, крім музикантів, — жартував із кореспондентом гітарист гурту Los Colorados Ростик Фук (25 р.).

Проте вже за півгодини люду в приміщенні ресторану “Галич”, де все і мало відбутися, зібралося чимало. Здебільшого це були приїжджі гості з Тернополя.

- Круто, майже всі – знайомі, майже всі — з Тернополя. З усього видно, що концерт буде в дружній атмосфері, — каже тернополянка Оля (20 р.). – А те, що дійство проходить у Збаражі – просто чудово. Адже з’явилася причина завітати в це місто, яке мені особисто дуже подобається. Шкода тільки, що приїхали пізно – перед самим концертом. Часу походити Збаражем і подивитися на замок вже немає.

Приїхала “аж з-за Збруча”

Концерт, присвячений відкриттю, розпочався із запізненням – о 20.00 виступом Nameless. Характерним було те, що гурти виконували свої композиції один за одним по колу.

- Це класно, що вони обрали саме такий формат виступів, бо і музиканти встигатимуть перепочити, і слухачам-глядачам один гурт не встигне набриднути, — прокоментувала тернополянка Оля Підлісна (22 р.).

До речі, на концерт прийшли не лише жителі Збаража та тернополяни, а, як виявилося, і гості з інших областей. Зокрема, були гості і з Хмельницького. Жителька цього міста Люба Дунець (21 р.) жартувала, що приїхала на концерт “аж з-за Збруча”.

- Про відкриття клубу я почула від друзів із Тернополя, які також на нього прийшли. І я абсолютно не шкодую, що приїхала в Збараж і витратила купу грошей на дорогу. Адже добиралася спершу до Тернополя, а вже потім до Збаража. Однак, не шкодую, бо концерт класний. Єдине, що можу назвати з мінусів – звук не зовсім якісний. А загалом – все влаштовує, — говорить Люба. — Тим більше, що сам арт-клуб всередині наганяє на мене ностальгічні почуття. Коли я була в старших класах школи, ми з однокласницями ходили в клуб, який виглядав приблизно так само.

Тішили “неймлезаври” і дешеве пиво

Самі музиканти також були задоволені і своїми виступами, і новим арт-клубом.

- Мої враження про цей фест дуже і дуже позитивні. Обожнюю гурт “Неймлес”, оскільки вони “динозаври” тернопільської сцени. Вони старші навіть від “Світозарів”. Тому цей гурт вже можна назвати навіть не “динозаврами”, а !неймлезаврами”. Сказав би, що люблю гурт Los Colorados, але це було б якось нескромно, — посміхається гітарист Los Colorados Ростик. — Дуже гарна атмосфера, приїхало багато знайомих і друзів із Тернополя.

Ще Ростик відзначив такі вагомі для нього плюси концерту і взагалі самого арт-клубу, як чанахи за десять гривень, які виявилися дуже ситними, а також дешеве закарпатське пиво на розлив.

А от тернополянку Юлю Медвідь (21 р.) цікавили не чанахи і не пиво, і навіть не арт-клуб, а те, що там виступали її улюблені гурти.

- Незважаючи на те, що захід відбувся не на дуже високому рівні, порівняно з тернопільськими фестивалями, і на те, що в Збаражі проживає значно менше, аніж у нас, любителів такої музики, яка тут сьогодні звучить, концерт все одно вдався! – говорить дівчина. — Особисто я приїхала з Тернополя заради групи “ОрАндж”, яку дуже люблю. А також хотілося послухати Nameless. На мою думку, ці гурти є найкращими в масштабах принаймні нашого міста.

А дехто завдяки приїзду на концерт навіть зустрів у Збаражі своїх давніх знайомих, яких вже давно не бачив.

- На концерті зустрів свою давню знайому, виявляється вона з чоловіком перебралися жити у Збараж, — розповідає тернополянин Богдан Мендрунь (23 р.) – А взагалі — було весело! Зібралися веселі тернопільські музики, які грали в своє задоволення. Звичайно ж, не забуваючи про глядачів. Дружня обстановка, привітна обслуга і купа музики залишили позитивні враження не в мене одного, бо, питаючи знайомих, всі відповідали, що було таки класно!

Виступали без штанів

Під час виконання однієї з пісень учасники гурту Los Colorados, який любить влаштовувати ексцентричні шоу, виступали зі спущеними штанами. Найбільше пощастило ударнику, який вдало прикривався своїм музичним інструментом, а от інші “колорадоси” були “на видноті”. Проте, судячи з усього, це їх тільки тішило.

- О, ну вони, як завжди, я була майже впевнена, що “колорадоси” щось подібне утнуть, — говорить тернополянка Ілона (21 р.), яка, за її словами, буває майже на кожному концерті за участю цього гурту. – Мені подобається, що вони не просто виконують музику, а ще й роблять шоу.

Справедливості ради, потрібно зазначити, що не всіх присутніх усе влаштовувало.

- Якщо чесно, мені не дуже подобається приміщення, в якому все відбувається. Тим не менш, атмосферу гурти створили класну, - говорить тернополянка Галинка (19 р.). — І все ж таки, на мою думку, було б краще, якби дійство відбувалося хоча б надворі. Адже цей ресторан щось не дуже підходить для арт-клубу.

Інеса ГОЛОЯД,

Переглядів: 2059 | Додав: Maksim | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 1
1 Gerigell  
Weeeee, what a quick and easy solutoin.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]