Вітаю Вас Гість!
Пт, 29.03.2024, 02:31
Укр    Русс                           Головна | Реєстрація | Вхід
 

 

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Погода

Погода в Україні

Дошка оголошень




Мапа міста



  
 

Наша кнопка







<A href="//zbarazh.ucoz.com">
<IMG src="//zbarazh.ucoz.com/
knopka.gif"
width="88" height="31" border="0"
 alt="Збараж -сайт міста"></a>



 
 
 
 

Реклама

Тут може бути Ваша реклама


Випадкове фото

Форма входу

Логін:
Пароль:
запам"ятати

Візитка

Основні дані
КраїнаУкраїна
РегіонТернопільська область
Район/міськрада  Збаразький район
Код КОАТУУ 6122410100
Засноване 
1211
Статус міста з 1939 року
Населення  
13 053
Площа 7 км²
Густота населення
 1880.84 осіб/км²
Поштові індекси 47300—47304
Телефонний код   
+380-3550
Координати    49°40′ пн. ш.; 25°46′ сх. д.
Водойма     Гнізна

   
Відстань
Найближча залізнична станціяЗбараж
    
До обл./респ. центру
 - залізницею  24 км
 - автошляхами  22 км

       
Міська влада
Адреса     47302, Тернопільська обл., м. Збараж, вул. Б. Хмельницького,

Календар

«  Березень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031




План замку




Головна » 2010 » Березень » 13 » СВЯТО ДЛЯ ДИТИНИ-СИРОТИ – НА ВЕЛИКДЕНЬ У РОДИНІ!
СВЯТО ДЛЯ ДИТИНИ-СИРОТИ – НА ВЕЛИКДЕНЬ У РОДИНІ!
11:35
Громадсько-молодіжна організація "БРАТЕРСТВО СИРІТ" закликає учасників-родин з Тернопільщини брати активну участь в програмі-акції "Подаруйте радість дитині на Великдень у родині” та реєструватися до 27 березня 2010 року.

Суспільно-доброчинна ініціатива громадсько-молодіжної організації "Братерство сиріт" продовжується і має на меті залучити більшу кількість сімей до акції "Подаруйте радість дитині на Великдень у родині". Дана програма має успішні результати впродовж останніх 4-ох років на Тернопільщині. Діти-сироти і діти, які залишилися без батьківського піклування і перебувають в інтернатних установах чи сиротинцях під час святкувань мають можливість потрапити до родин протягом Великодніх свят. Періоди перебування в родинах два: перший з 02 по 06 к
 ітня, а другий - з 02(03) по 11 квітня. Діти є вихованцями із Гримайлівської, Бережанської, Коропецької шкіл-інтернатів, не враховуючи два дитбудинки в місті Тернополі.
Реєстрація родин триває в телефонному режимі, по інтернету -  в електронному режимі, а також на місці - за адресою в офісі ГМО "Братерство сиріт": м.Тернопіль, бульвар Т.Шевченка, 23, офіс 69, 3-ій поверх колишнього готелю "Україна".
Для реєстрації  в телефонному або електронному режимах, яка триватиме лише до 23 березня 2010 року необхідно зазначити наступну інформацію: від дружини і від чоловіка - прізвище, ім'я, по батькові, повна дата народження, попереднє і сьогоднішнє місце праці, адреса реєстрації і адреса місця проживання, телефони домашні, мобільні, робочі, інше місце перебування дітей в родині; від власних дітей віком до 18 років включно зазначити - прізвище та ім'я, дата народження кожної дитини, чи проживає дитина з Вами (Так/Ні), Наявність зброї в дома (Так/Ні); н
 аявність - квартира чи власний будинок - кількість поверхів, поверх на якому живете, приблизно кількість квадратних метрів площі будинку чи квартири загалом, наявність газу, опалення, води, санвузлу (туалет) всередині надворі, домашні тварини – собака, кіт, кількість осіб і дітей, що проживає на даній площі та кількість працюючих осіб, що проживають разом з Вами, наявність автотранспорту –марка машин (в робочому чи не в робочому стані. Дані про потребуючу дитину із школи – вік (кількість років або навчальний клас), стать, кількість (одна,
 двоє, троє); згідні прийняти старшу дитину, якщо немає дитини до 10 років (Так/Ні), згідні взяти братів-сестер (вікові обмеження) врахувавши площу і кімнати. Просимо, давати відповіді на всі питання із позначкою немає/ні.
До приїзду перевіряючих осіб, з 20 по 30 березня 2010 року, до Вашої родини Вам необхідно мати із собою паспорти і копії з місцем реєстрації чоловіка/жінки, на одного члена родини довідку з місця роботи або довідку від  сільської/селищної ради на сім'ю (необов’язково, але для пенсіонерів можна також мати характеристику від настоятеля церковної установи), для приватних підприємців необхідно мати ксерокопії реєструючих документів (тоді довідки з місця праці для них непотрібно).
Координатори-акції просять категорично не витрачати даремно часу для осіб, котрі були засудженими і мають непогашену судимість, осіб, які були засудженими по статтях КК України від 10-ти років, осіб або представників родин, яких перебувають на обліках у медичних закладах і установах, осіб у котрих є власна дитина чи власні декілька дітей, віком до двох років всім дітям.
Зазначаємо заздалегідь, що вся інформація за Вашою згодою перевіряється, в разі відмови Вас про це не будуть зовсім інформувати, а в разі Вашого інтересу - може бути надана відповідь із зазначенням причини та порадами.
ЗАУВАЖУЄМО! Будь-яка родина чи її представник, котра має намір відказатися від відкриття конфіденційної інформації по даній програмі, зобов'язані представити довідку про несудимість для оформлення документів, довідку/сертифікат від психоневрологічної лікарні, довідку про стан здоров'я від дільничного з поліклініки.
До родин, котрі зареєструвалися обов'язково приїдуть працівники від районних/місцевих служби у справах дітей для складання акту обстеження житлово-побутових умов, один з примірників якого вручать представнику сім'ї. Даний акт Ви зобов'язані передати організації "Братерство сиріт" до взяття дитини із школи-інтернату.
Виїзди родин-учасників можуть здійснюватися у два способи. Перший - самостійно за допомогою власного авто представник родини приїжджає у заклад на годину призначену Організацією "Братерство сиріт". Другий – організований Організацією "Братерство сиріт” замовленим автобусним маршрутом "Тернопіль-Грималів-Тернопіль”, "Тернопіль-Коропець-Тернопіль”, "Тернопіль-Бережани-Тернопіль”. Дати і місце виїздів будуть додатково кожному поінформовано в телефонному режимі, а повернення – у письмових картках.
Підбір дітей – вихованців з інтернатних закладів залишається за педагогічними колективами даних установ. Порядок підбору дітей є наступним: в першу чергу "круглі” сироти, в другу – діти, які не мають куди подітися в період Пасхальних свят, тобто залишаються в інтернаті. При підборі дітей повинно враховуватися правило, що рідні брати та сестри не повинні перебувати в різних місцях, тобто, один брат залишається в інтернаті, інший – їде в родину. Всі рідні сестри та рідні брати повинні бути в родинах (можливо і в різних), бо жодна родина н
 емає змоги прийняти сім-вісім братів/сестер.
Запрошуємо до участі в акціях, котрі проходять на Різдво й на Великдень, а також частково й на літні й інші шкільні канікули, всіх бажаючих родин (повних і неповних; у котрих є діти й у котрих їх немає).
Подаруйте тепло сімейного благополуччя дитині, в якої немає кровної родини!

Контактні дані: тел./факс (352)40-01-09, 22-03-21, моб.097-4642370, 063-1017764, ел.пошта: office_orphans@yahoo.com, orphans.office@yahoo.com (Тема повідомлення - ПАСХА 2010).

Підготував:
Володимир Мазур, керівник програми-акції
Переглядів: 2125 | Додав: Maksim | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]