Вітаю Вас Гість!
Сб, 20.04.2024, 11:21
Укр    Русс                           Головна | Реєстрація | Вхід
 

 

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Погода

Погода в Україні

Дошка оголошень




Мапа міста



  
 

Наша кнопка







<A href="//zbarazh.ucoz.com">
<IMG src="//zbarazh.ucoz.com/
knopka.gif"
width="88" height="31" border="0"
 alt="Збараж -сайт міста"></a>



 
 
 
 

Реклама

Тут може бути Ваша реклама


Випадкове фото

Форма входу

Логін:
Пароль:
запам"ятати

Візитка

Основні дані
КраїнаУкраїна
РегіонТернопільська область
Район/міськрада  Збаразький район
Код КОАТУУ 6122410100
Засноване 
1211
Статус міста з 1939 року
Населення  
13 053
Площа 7 км²
Густота населення
 1880.84 осіб/км²
Поштові індекси 47300—47304
Телефонний код   
+380-3550
Координати    49°40′ пн. ш.; 25°46′ сх. д.
Водойма     Гнізна

   
Відстань
Найближча залізнична станціяЗбараж
    
До обл./респ. центру
 - залізницею  24 км
 - автошляхами  22 км

       
Міська влада
Адреса     47302, Тернопільська обл., м. Збараж, вул. Б. Хмельницького,

Календар

«  Березень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031




План замку




Головна » 2010 » Березень » 28 » Відбулася сесія районної ради
Відбулася сесія районної ради
10:45
На двадцять шостій сесії Збаразької районної ради, яка відбулася 18 березня, депутати розглянули 26 питань. Зокрема, було затверджено звіт про виконання районного бюджету за 2009 рік та використання коштів резервного фонду, прийнято ряд цільових програм, а також затверджено план роботи районної ради на 2010 рік.

Серед районних програм, затверджених на сесії, – програма «Ветеран», цільова програма «Цукровий діабет» на 2010-2014 роки, районна програма забезпечення профілактики ВІЛ-інфекції, лікування, догляду та підтримки ВІЛ-інфікованих і хворих на СНІД, програма імунопрофілактики та захисту населення від інфекційних хвороб, а також програма подолання дитячої безпритульності і бездоглядності на 2010 рік.
Також депутати підтримали запити заступника голови районної ради Мирона Дикого про представлення до нагород знаних збаражан: викладача музичної школи, керівника духового оркестру Тараса Михайловича Нємого та лікаря Віталія Івановича Чернецького.
На сесію було винесено проект рішення про погодження організації гідрологічного заказника місцевого значення «Велике болото» площею 30 га на території Охримівської сільської ради. Цей проект депутати не підтримали, оскільки більшість зійшлися на думці про необхідність детальніше вивчити дане питання. Відтак, депутат Герасим Григорчук запропонував прийняти на одній із наступних сесій рішення, яке б сприяло охороні лісів та зелених насаджень у районі.
– У нас уже немає зеленої зони, – підкреслив Герасим Григорчук. – Від залужанського лісу залишилася одна «шкаралупа» довкола. Тому необхідно прийняти відповідне рішення на одній з наступних сесій.
На розгляд сесії також було винесено питання про затвердження «Базового пакета соціальних гарантій для територіальної громади населеного пункту, на території якого передбачається розміщення об’єкта поводження з відходами». Відповідний проект рішення викликав багато запитань та сумнівів у представників громади Збаражчини. Зокрема, депутати висловлювали побоювання, що після прийняття районною радою відповідного рішення обласна влада матиме підставу роз-містити на території району сміттєпереробне підприємство, куди звозитимуть відходи з усієї області, натомість район не матиме належної вигоди від діяльності такого об’єкта. А цього, на переконання представників громади Збаражчини, не можна допустити. Відтак, проект не було затверджено.
Крім цього, сесія районної ради підтримала два звернення, прийняті напередодні Тернопільською обласною радою. Одне з них – до Європарламенту з приводу прийняття резолюції, у якій європейські депутати засудили присвоєння Степанові Бандері звання Героя України. З цього приводу перед учасниками засідання виступила депутат обласної ради Наталія Мандзюк.
– Сьогодні Європейський Союз порушує наш спокій, – зазначила пані Наталія. – Європа взялася повчати нас – країну, яка вперше спекла хліб, приручила коня і дала світові письмо! Наші адвокати – поляки перетво-рилися у наших прокурорів. Тому Збаразька районна рада повинна чітко прореагувати на спроби провести ревізію нашої історії і підтримати звернення обласної ради.
Інше звернення обласної ради адресоване Президенту, Прем’єр-міністру та голові Верховної Ради України. У ньому депутати від імені громади області висловлюють протест проти перебування Дмитра Табачника на посаді міністра освіти.
Переглядів: 1817 | Додав: emis | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]